Transportni sistem za spremnike

Tehnologija transportnih traka za spremnike, kutije i ladice

Ne postoje dva ista transportna sustava – ali svi Stoecklin sustavi imaju nešto zajedničko: izdržljivost, visoke performanse, te osnovne module s optimiziranim operativnim troškovima koji su precizno skrojeni za vaše zahtjeve.


Prilagodljiv – Izdržljiv – Energetski učinkovit

Kutije i kontejneri u pokretu sigurno i brzo

Transportne trake, valjkasti transporteri, okretne ploče, prijenosne jedinice, ulazni i izlazni transporteri, nagibi i uređaji za podizanje, skeneri, sigurnosni koncepti i sigurna veza sa sustavom za kontrolu protoka materijala: Što vam je potrebno za brzo i učinkovito premještanje kutija i spremnika za mala pakiranja, a koje će zadovoljiti vaše potrebe?

Uz dugogodišnje iskustvo u tehnologiji transportnih traka za spremnike, možemo konfigurirati pravi transportni sustav za vaše kontejnere, kutije i ladice do 30 kg (50 kg po izboru) iz našeg opsežnog modularnog sustava. Naša tehnologija transportnih traka za spremnike izrađena je po mjeri za najkraće moguće udaljenosti, visoku propusnost i optimalno iskorištenje prostora.

Vrhunske performanse prijenosa za svaku primjenu

Raspon proizvoda dostupan je u raznim izvedbama: s valjcima ili valjkastim transporterima, s posebnom zaštitom od eksplozije za mehaničke i električne pogone i još mnogo toga. Razni skeneri (linijski, rešetkasti, oscilirajuća zrcala) nude vam fleksibilnost u označavanju (i identifikaciji) spremnika.

S našim standardnim nosačima možete složiti do tri transportne petlje jednu na drugu – proširite ih prema potrebi stropnim vješalicama. Ako vam propusnost od 600 spremnika na sat nije dovoljna, upotrijebite našu opciju “podešavanja” – izlaz do 2000 kontejnera na sat i brzine prijenosa do 1 m/s za nosače tereta od 200×300 do 600×800 mm nisu problem. I, naravno, dizajniramo vaš transportni sustav na takav način da ga, ako je potrebno, možete modularno proširiti.

Robusne kvalitete

Naše module proizvodimo u vlastitoj radionici u Laufenu, u Švicarskoj – i već desetljećima koristimo nova znanja i iskustva naše servisne službe pri razvoju novih tehnologija. Možete se osloniti na činjenicu da znamo kako izgraditi sustave koji isporučuju besprijekorne performanse s minimalnim trošenjem opreme i niskom cijenom održavanjem tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Brza instalacija zahvaljujući dizajnu decentralizirane kontrole

Aktivatori i senzori u transportnom sustavu nisu žičano spojeni na središnji upravljački ormarić, već na obližnju, decentraliziranu periferiju. U kombinaciji s našim unaprijed montiranim kablovima, to omogućuje brzu instalaciju bez pogrešaka. Plug & Play.

Zelena logistika

Već od početne faze dizajna naših proizvoda, usredotočeni smo na potrošnju energije, kao i na funkcionalnost i optimizaciju troškova. Također pazimo na nove standarde kada je u pitanju pogonska tehnologija za naše transportne sustave.


Zašto odabrati Stoecklin za transportni sustav za kutije, spremnike i ladice?

  • Fleksibilan, skalabilan modularni sustav za bilo koju gustoću pohrane i za visoke performanse
  • Brza manipulacija raznim spremnicima i kutijama
  • Švicarska kvaliteta – robustan, izdržljiv dizajn koji ne zahtijeva mnogo održavanja
  • Brza instalacija zahvaljujući unaprijed sastavljenim modulima i decentraliziranom kabliranju
  • Puna kontrola protoka materijala s vodećim softverskim paketom logOS
  • Opcija servisa dostupna 24/7 s iskusnim tehničkim timom