Automatizirana paletna skladišta

Rješenja za vaše automatizirano skladište paleta

Brzo skladištenje, međuspremnik i dinamička opskrba srednjih i teških tereta, uz maksimalno iskorištenje kapaciteta, 24/7: Oslonite se na MASTer sustav skladištenja i preuzimanja iz Stoecklina za protok materijala 4.0 u automatiziranim skladištima paleta.


Inteligentno skalabilan – Visoko dinamičan – Izrađen po mjeri

Pametni MASTer sustav za pohranjivanje i dohvaćanje

Nudimo vam inteligentno rješenje za sustav automatiziranog skladišta paleta za potpuno automatiziranu manipulaciju vašim industrijskim paletama, kavezima za palete, posebnim nosačima tereta i velikim pakirnim jedinicama u (visokim) regalima – s kojim možete postići održivu prednost za najbolju kvalitetu isporuke i dostupnost 24/7. Od skladištenja s kontroliranom temperaturom od -30°C do +40°C (duboko zamrzavanje, hlađenje i skladištenje na normalnoj temperaturi) do ATEX okruženja otpornih na eksploziju.

Pametni MASTer strojevi za skladištenje i preuzimanje, koji se uklapaju u svaki objekt, mogu se jednostavno kombinirati s našim vlastitim sustavima regala, tehnologijom automatiziranih transportera, uređajima za komisioniranje i drugim modulima iz asortimana Stoecklin – te fino podesiti s kontrolama iz našeg softverskog paketa logOS .

Automatizirani modularni sustav skladišta paleta za sve zahtjeve

Naš sveobuhvatni automatizirani modularni sustav paletnog skladišta temelji se na više od 40 godina iskustva vlastitog inženjeringa, vlastite proizvodnje, razvoja softvera i usluga širom svijeta.

Zahvaljujući inteligentno dizajniranim modulima i vlastitoj proizvodnji u Laufenu, u Švicarskoj, možemo dizajnirati rješenje za srednje i teške terete točno prema vašim zahtjevima i mogućnostima – tako da dobijete optimalnu iskoristivost prostora, visoku energetsku učinkovitost, niske operativne troškove te ispunite mnoge druge potencijale automatizacije skladištenja paleta koje podržavaju 4.0 od samog početka.
Bilo da se radi o jednostrukoj, dvostrukoj ili višestrukoj dubini skladištenja, o standardnom skladištenju do 45m visine, o kanalskom skladištenju, protočnom skladištenju ili automatiziranom skladištenju za komisioniranje – naša stručnost za srednje i teške terete implementirat će prilagođeno ALP rješenje za vas.

VIDEO sa prikazom paletnog skladišta u hladnjači: