Dodaci za ladice

Kao dodaci za ladice dostupni su metalni separatori i pregrade za pravilno organiziranje svih predmeta unutar ladica. To su posebni elementi s prorezima koji podupiru separatore i pregrade kako bi se stvorili pretinci potrebne veličine. Također je moguće povećati visinu stranica ladice pomoću nastavaka, čime se povećava volumen same ladice. To olakšava skladištenje veće količine rastresitog materijala i sprječava neželjeno pomicanje visokih i glomaznih predmeta izvan ladica. Raspored ladica može se promijeniti u bilo kojem trenutku, prema specifičnim potrebama, jednostavnim ručnim pomicanjem separatora i pregrada.

Pregrade, pregrade, produžeci ladica i stjenke ladica s prorezima

Kako biste dobili savršen poredak materijala unutar ladica VLM-a, dostupni su metalni separatori i razdjelnici: za podjelu ladica potrebna su vam potporna rebra, a zatim ih podijelite u odjeljke različitih veličina.
Raspored ladica može se promijeniti u bilo kojem trenutku, prema vašim specifičnim potrebama, jednostavnim ručnim pomicanjem pregrada.

Stjenke ladica s prorezima

To je profil koji se postavlja unutar strane ladice, s prorezima s korakom od 20 mm u koji se ugrade separatori i pregrade. Stjenke ladica s prorezima isporučuju se kao komplet sastavljen od nekoliko dijelova različitih duljina za svaku ladicu prema modelu stroja.

Pregrade

Pregrade nude mogućnost podjele ladice duž Y osi (visina). Ovi elementi dugi su koliko i dubina pladnja i imaju različite visine, ovisno o visini stranice pladnja. Nije dopušteno imati separatore više ili niže od strane ladice u koju su ugrađeni.

Razdjelnici

Razdjelnici se postavljaju između pregrada i stijenki pladnja s prorezima i koriste se za podjelu odjeljaka duž X osi (širina). Dostupne su u različitim dužinama i visinama.

Proširenje ladice

Produžetak ladice omogućuje podizanje strane ladice na koju se postavljaju, čime se omogućuje skladištenje većeg tereta ili rastresitog materijala koji bi inače mogao izaći iz ladica. Proširenje ladice može se jednostavno postaviti na bilo koju ladicu, a može se dodati i kasnije. Također se isporučuju u setovima koji se sastoje od određenog broja dijelova ovisno o veličini ladice.

VIDEO sa prikazom ladice sa pregradama i razdjelnicima:


Elektrificirane ladice

Pomoću elektrificirane ladice moguće je električno puniti ili napajati ladice, a time i proizvode koji se nalaze unutar ladice i koji treba električnu energiju (npr. punjive lampe, računala, radio itd.).
Upotreba je vrlo jednostavna, radi se o običnoj utičnici napona 240V.
Elektrificiranu ladicu moguće je postaviti na maksimalno 10 ladica za svaki Modula VLM.
Riječ je o dodatku koji je vrlo koristan u onim tvrtkama koje, primjerice, skladište baterije unutar Modula automatskih vertikalnih skladišta, a koje moraju biti spremne i napunjene.