Modula Next

VLM koji razmišlja kao prodajni automat

Umorni ste od biranja pogrešaka u svom poslovanju?

Ako pogreške pri komisioniranju u vašem procesu rada snažno utječu na učinkovitost ili čak mogu biti opasne, evo rješenja: uz Modulu Next više nema pogrešaka pri komisioniranju, čak ni kada su stavke koje se komisioniraju vrlo slične.
Precizno komisioniranje i namjenski pristupni otvori.
Uz Modulu Next, svaka operacija komisioniranja ili skladištenja savršeno se prati, nepogrešivo i sigurno. Nema mjesta za pogreške!
Isporučite odgovarajući artikl odgovarajućoj osobi!


Trebate savršeno upravljanje konsignacijskim zalihama?

Želite da vaši kupci kupuju samo vaše proizvode? Postavite svoju Modulu u prostorije vašeg kupca

Zamislite da postavite Modulu Next, novo vertikalno skladište koje radi poput automata za prodaju i čini rezervne dijelove, alate, predmete i druge proizvode dostupnima na zahtjev u vašim odjelima.
Vaši kupci moraju samo odabrati i uzeti ono što im zapravo treba bez brige o upravljanju zalihama. Na jednom mjestu odabira proizvodi će biti dostupni, uvijek pod kontrolom i bez nestanka zaliha.
Upravljajte svojim ukupnim inventarom pomoću informacija pruženih u stvarnom vremenu, prikupljenih sa strojeva koji su instalirani kod vaših kupaca.

VIDEO sa prikazom rada Modula Next-a:

Idealno rješenje za sve primjene gdje su preciznost i sigurnost bitni

Pružite svojim kupcima novo iskustvo kupnje. S ovim automatiziranim vertikalnim skladištem postići ćete

  • manje grešaka
  • manje povrata
  • manje dostava
  • manji ugljični otisak

Dodatno, nema više kašnjenja u traženju onoga što vam treba, nema više čekanja na zalihe koje nedostaju i nema više pretjerane kupnje.


Bez pogrešaka prilikom komisioniranja

Modula Next se zapravo temelji na automatskom sustavu pokretnih prozora koji se otvaraju na prethodno napunjenoj i spremnoj ladici.
Nakon što se pozove šifra artikla koji treba uzeti, skladišna ladica dolazi na radnu poziciju i sustav pokretnih prozora otvara se samo u željenom odjeljku, dajući pristup samo artiklu koji se u njemu nalazi.
Svi proizvodi mogu se utovariti u ladice vertikalnog skladišta Modula Next (čak i u jednoj sesiji), a zatim se WMS softver podešava tako da uskladi određeno komisioniranje s određenim odjeljcima. Automatskom analizom WMS softver prikuplja podatke o uporabi ladica i s vremenom se optimizira bolji raspored ladica tako da se one koje se najčešće koriste postavljaju bliže radnoj poziciji za još učinkovitije komisioniranje.
Ovakav proces osigurava da su svi artikli pohranjeni na siguran način i pod strogom i preciznom kontrolom.
To rezultira nultim brojem pogrešaka pri komisioniranju, kontrolom zaliha u stvarnom vremenu i optimalnim upravljanjem skladištem.
Automatsko skladište Modula Next omogućuje dinamičko upravljanje visinom za skladištenje artikala na ladici: na taj se način gustoća skladištenja može maksimalno optimizirati eliminacijom praznih prostora između ladica.
Mogućnost rukovanja osjetljivim proizvodima i istovremeno maksimalni kapacitet ladica zadovoljavaju zahtjeve preciznog komisioniranja i optimizacije prostora u automobilskoj, zrakoplovnoj, obrambenoj, zdravstvenoj, farmaceutskoj i elektroničkoj industriji.