Modula integracije

Dokazane, u praksi testirane Modula softverske integracije: ERP, DMS i WMS

Kao vodeći proizvođač rješenja za automatizirano skladištenje, osmišljenih za optimizaciju prostora i poboljšanje operacija komisioniranja i skladištenja za bilo koji industrijski sektor ili okruženje, znamo da su izbor i kontrola ključni za uspjeh naših kupaca. Naša predanost osnaživanju naših klijenata dovela nas je do razvoja i isporuke integracijskih opcija koje povezuju skladišne operacije s ERP-om ili DMS-om po vašem izboru.

Modula integracije s ERP-om po vašem izboru

Modula WMS Premium je u potpunosti spreman za povezivanje s vašim ERP-om. Naše integracije omogućuju besprijekorno upravljanje narudžbama i zalihama između vašeg ERP-a i vaših Modula automatiziranih sustava za skladištenje. Također je prilagođen i za upravljanje vašim manualnim operacijama komisioniranja — sve u stvarnom vremenu. Mogućnosti integracije dostupne našim klijentima uključuju:

  • Integracije sa SAP, Baan, Oracle, Microsoft Dynamics NAV, Epicor i mnogim drugima
  • Integracija sa SAP WM modulom preko IDOC-a
  • Podrška za sučelja koja koriste ASCII, HTML, ODBC, XML i druge

Jedini WMS izgrađen za besprijekoran rad s najvećim DMS sustavima na tržištu

Modula već niz godina s ponosom opslužuje trgovce automobilima i industriju kako bi poboljšala svoje skladišne operacije. Naša bliska suradnja s našim klijentima dovela je do razvoja jedinih unaprijed izgrađenih i u praksi testiranih integracija s vodećim DMS (Dealer Management Systems), kao što su CDK Global, Dealertrack Technologies, DIS, Karmak, Reynolds & Reynolds i drugi.
Modula WMS-to-DMS integracije omogućuju da narudžbe automatski putuju od DMS-a do Modula WMS-a, zatim do Modula automatiziranih sustava za pohranu i natrag. Modula prima obavijest o budućim promjenama povezanog DMS-a, omogućujući pravovremena ažuriranja kako bi se rad nesmetano odvijao.

Integracijom Module i DMS-a izbjeći ćete moguće pogreške i odugovlačenja:

  • Odaberite automatiziranu razmjenu podataka sa vašim DMS-om
  • Odaberite razmjenu podataka o automobilima testiranu na terenu, uključujući CDK Global, Dealertrack Technologies, DIS, Karmak i Reynolds & Reynolds
  • Iskoristite besprijekornu obradu narudžbi u stvarnom vremenu
  • Uštedite vrijeme i povećajte točnost