Stanica za komisioniranje

Upravljanje složenim narudžbama ogleda se kroz preciznost komisioniranja

Pomozite operaterima u obavljanju njihovih dužnosti, koristeći sustave vizualne pomoći za poboljšanje performansi, smanjenje pogrešaka i ubrzanje logističkog lanca.
Zbog toga stanica za komisioniranje može biti korisna u slučaju pripreme više narudžbi s različitim primateljima ili u upravljanju brojnim narudžbama, koje se možda sastoje od nekoliko komada ili jedinica.
Rad sa stanicom za komisioniranje Modula, koja se temelji na principu “roba čovjeku”, čini proces komisioniranja proizvoda (posebno onih s malim prometom) mnogo bržim i učinkovitijim jer ovisno o artiklu koji se komisionira, svjetlosna oznaka u boji svijetli na poziciji gdje operater mora deponirati nalog preuzet iz Module.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
VISINA
1.760 mm
DUBINA
762 mm
ŠIRINA
874 mm
NOSIVOST LADICE
75 kg
BROJ DISPLEJA PO JEDNOJ STRANI
2 – 5
BROJ LOKACIJA PO POLICI
2 – 10
BROJ POLICA
3 za svaki modul
UKUPNA BRUTO NOSIVOST
300 kg
WMS SOFTVER
WMS Premium paket sa modulom za napredno komisioniranje

Kako radi stanica za komisioniranje?

Stanica za komisioniranje je konkretan vodič za pripremu više narudžbi u isto vrijeme sa sigurnošću da uvijek imate prave artikle u pravom spremniku te za potvrdu komisioniranja odgovarajućim gumbom u kojem se potvrđuju količine i pozicije.
Nakon što je proizvod umetnut u spremnik, operater može potvrditi komisioniranje izravnim pritiskom na gumb koji odgovara narudžbi.
Ergonomska stanica za komisioniranje planirana je i stvorena upravo za ovako precizan rad, kako bi sam čin komisioniranja bio vrlo lagan. Stanica za komisioniranje je modularna i može se povećavati tijekom vremena. Također sadrži računalo povezano sa Modula WMS softverom.

VIDEO sa prikazom rada stanice za komisioniranje:


Od čega je izgrađena stanica za komisioniranje?

Izgrađena je na čvrstoj obojenoj čeličnoj konstrukciji, a sastoji se od polica za držanje spremnika i određenog broja Put to Light zaslona s odgovarajućim upravljačem i električnim napajanjem. Moduli stanice se također mogu dodati kako bi se proširio sustav za one koji moraju obrađivati više narudžbi u isto vrijeme.
Karakteristike zaslona:

  • Gumb za potvrdu u 7 boja
  • OLED grafički zaslon 128×32 piksela
  • Aluminijska potporna konstrukcija