Joloda Hydraroll Moving Floor

Što su pokretni podni transporteri?

Transportirate li robu iz tvornice u skladište? Operacije utovara i istovara učinite sigurnim, lakim i brzim s našim pokretnim podnim rješenjima.
Dizajniran za premještanje bilo koje paletizirane ili nepaletizirane robe te robe u sanducima, Moving Floor je fleksibilan i izdržljiv sustav pokretne trake.
Povežite ga izravno sa pokretnim trakama proizvodne linije ili upotrijebite viličare i AGV-ove za postavljanje tereta na traku.
Bez obzira na vaše zahtjeve, globalno iskustvo Joloda Hydrarolla pružit će savršeno integrirani modularni dizajn za vašu prikolicu ili objekt.


Zašto odabrati rješenje pokretne podne trake?

Joloda Hydraroll sustav pokretnih podova najprikladniji je za velike količine logističkih šatlova s malom flotom namjenskih prikolica.
Odabir letvičastog pokretnog poda donosi:

  • 100% automatizacija – rad bez ljudi
  • Utovar ili istovar za manje od 2 minute, bilo koji teret koji se sastoji od paleta bilo koje veličine, koluta papira, rasutih paketa ili bilo koji drugi nepaletizirani teret
  • Minimizirana oštećenja robe zahvaljujući automatizaciji
  • 100% sigurnost tijekom velikih (rutinskih) procesa utovara i istovara

Tko bi trebao koristiti Joloda Hydraroll Moving Floor?

Joloda Hydraroll sustav pokretnih podova dizajniran je za tvrtke koje imaju velike količine logističkih šatl vozila s malom flotom namjenskih prikolica.
Npr. za svako poduzeće koje želi ukrcati palete bilo koje veličine, bačve, kolute papira ili rasutu ambalažu za manje od 2 minute.
Naširoko se koristi u industriji piva, vina ili viskija za pomicanje bačvi te u automobilskoj industriji za gume i kotače.