Modula Driver

Za suradnike s instaliranim WMS-om, ali koji žele upravljati skladišnim manipulacijama

Modula Driver je logistički programski paket za upravljanje skladištem na visokoj razini putem naloga za manipulaciju artiklima (komisioniranje, dopuna ili inventura).
Ti se nalozi obično šalju putem posredničke baze podataka ili tekstualne datoteke – u praksi su to popisi ladica koje treba premjestiti te njima pridruženi podaci o komisioniranju.
Modula Driver ne upravlja registrima artikala, zalihama i lokacijama za skladištenje artikala (odjeljcima), budući da su oni delegirani ERP-u tvrtke, ali osigurava da glavni sustav zna točnu lokaciju artikala za komisioniranje ili dopunu artikala.
Za svaku operaciju, glavno računalo šalje informacije o ladici koju treba premjestiti, a Driver modul jednostavno prenosi podatke.
Kada Driver modul primi zahtjev iz ERP-a, operater može pregledati pristigle naloge na Modula konzoli i odlučiti koje će izvršiti.
Stranica za komisioniranje na Modula konzoli prikazuje podatke za svake operaciju koju treba potvrditi. Operater može mijenjati potvrđenu količinu samo ako se zahtjevi promijene ili ako nema dovoljno raspoloživih artikala na zalihi.
Ako je sve u redu, možete potvrditi svoju narudžbu.
Kada je narudžba dovršena, Modula Driver šalje rezultat manipulacije ERP-u, koji nastavlja kontrolu i vlastiti tijek rada.
Ovaj sustav može upravljati:

  • Lokacijom za pripremu narudžbi (uključujući dodatnu opciju Put to Light)
  • Skladišnim dnevnicima/statistikama