Modula Cloud

Web portal za vođenje automatiziranog skladišta

Modula Cloud je portal namijenjen daljinskom pregledu svih informacija vezanih uz vertikalna skladišta, jednim klikom na webu. Interno razvijena platforma, povezuje Modula automatska skladišta kojima upravlja Modula WMS softver sa Modula Cloud portalom.
Modula WMS prikuplja i obrađuje informacije i aktivnosti iz skladišta, zatim ih prenosi u Modula Cloud, tako da se mogu brzo i jednostavno pregledavati i obrađivati na webu. Može mu se pristupiti putem namjenskog URL-a i unosom osobnih vjerodajnica za prijavu. Sve što trebate je stabilna širokopojasna veza sa Modula Server PC radne stanice. Možete dobiti pristup s bilo kojeg uređaja s web preglednikom: računala, pametnog telefona ili tableta.
Modula Cloud nudi kontrolu nad svim vašim Modula automatskim skladištima, čak i ako se nalaze u različitim podružnicama u Hrvatskoj ili inozemstvu, ili u različitim tvornicama, pogonima ili uredima bilo gdje u svijetu. Interaktivna karta prikazuje sve lokacije sa vašim Modula VLM-ovima, a klikom na kartu možete pristupiti pojedinim jedinicama i odlučiti što ćete pogledati.

VIDEO sa prikazom rada Modula Cloud-a:

U Modula Cloudu možete vidjeti sve informacije vezane uz skladišne aktivnosti, uključujući:

 • matične podatke sustava
 • status skladišta
 • potrošnju
 • zauzeće prostora (težina – volumen – površina)
 • zadatke
 • održavanje
 • otvorene naloge za asistenciju
 • ladice
 • VLM dnevnike i još mnogo toga

Što postižete upravljanjem skladištem korištenjem Modula Clouda?

Sigurnost

Razvijen u potpunosti s Microsoftovom tehnologijom, nalazi se na platformi Azure, osiguravajući najvišu razinu sigurnosti.
Koristi najnovije sustave šifriranja i enkripcije za autentifikaciju i razmjenu podataka između WMS-a i Clouda.

Nadzor i kontrola

Pruža informacije o statusu automatskog skladišta: radi li ili je u pripravnosti, zasićenosti u smislu volumena, težine i površine, koliko je ciklusa dovršeno i koliko je narudžbi obrađeno, povijest upozorenja, potrošnju energije i druge važne podatke.

Preventivno, pametno održavanje

Praćenje kvarova u stvarnom vremenu omogućuje trenutne intervencije, a statistička analiza podataka olakšava generiranje prediktivnih algoritama održavanja.
Softverska platforma prikuplja podatke dok su skladišta u funkciji, obrađujući ih putem matematičkih modela dizajniranih za prepoznavanje svih odstupanja od norme i prijavu svih anomalija.
Predviđanje pogrešaka rezultira time da nema više neočekivanih gašenja, nema nepotrebnih zadataka i zadataka sa velikim troškovima, te je bolja kontrola i optimizacija procesa.
Sve to rezultira uštedom i učinkovitosti plana održavanja i zahvata.

Izravna linija za brigu o kupcima

Prestanite gubiti vrijeme na telefon, pokušavajući objasniti kvarove neugodnom dijagnostikom na daljinu. Omogućujući izravan pristup skladištu, Modula Cloud olakšava razumijevanje problema i njihovo brzo rješavanje. Statistički, 80% zastoja strojeva može se riješiti na ovaj način, bez intervencije na licu mjesta.
Daljnja korist? Ekskluzivna funkcija “Call from Copilot” eliminira pozive i e-mailove – potreban je samo jedan klik iz skladišta i možete poslati sve informacije koje su potrebne za analizu kvara. Naši tehničari će brzo kontaktirati operatera kako bi ih uputili u rješavanje problema.

Analize, izvješća i nadzorne ploče

Uz Modula Cloud sve je uvijek pod kontrolom. Svi izlazni podaci mogu se prilagoditi u samo nekoliko koraka.

 • nadzorna ploča s popisom narudžbi dovršenih određenog dana
 • izvještaji se šalju izravno na vašu e-mail adresu
 • zbirni podaci
 • podaci o produktivnosti stroja