Modula

Automatizirana vertikalna i horizontalna skladišta – pravi korak prema automatizaciji vašeg skladišta!

Kako funkcionira Modula automatizirano skladište?

Od 1987., Modula VLM optimizirao je skladišnu logistiku svake tvrtke iz bilo kojeg industrijskog sektora.
Modula je specijalist za projektiranje i izgradnju automatiziranih skladišta za intralogistiku, kako bi se zajamčila bolja kvaliteta skladištenja i učinkovito, ekonomično komisioniranje.
Sve proizlazi iz principa “roba čovjeku” – proizvodi idu operateru, a ne obrnuto (kao što je još uvijek slučaj u manualnim skladištima).
Vertikalno skladište Modula simulira kretanje dizala. Operater koristi Copilot za pozivanje robe koju treba preuzeti, Modula zna u kojoj ladici pronaći različite artikle i isporučuje te ladice izravno na radnu poziciju, spremne za preuzimanje.
Opremljeno unutarnjim policama nosivosti do 990 kg, vertikalno skladište Modula nudi skladištenje rezervnih dijelova, proizvoda, pakiranja i kutija, čime se štedi do 90% prostora i poboljšava sigurnost za artikle i operatere.
Ovisno o veličini i strukturi skladišta, dostupni su različiti tipovi proizvoda: automatizirana vertikalna skladišta i automatizirana horizontalna skladišna rješenja.
Nema više potrebe za ljestvama, mezaninom, stolovima ili kolicima! Umjesto toga, operateri mogu pozvati robu koja im je potrebna samo jednim klikom, a zatim je primiti na dohvat ruke. Nema više stresa, umora ili neugodnog položaja. Nema više grešaka i nema više nereda.


Tipovi automatiziranih skladišta Modula

Automatizirana skladišta koja nude integraciju sa svim ERP sustavima

Idealna za visoke građevine, automatizirana vertikalna skladišta izrađena su od čelika i opremljena su motoriziranim središnjim dizalom. Glavne prednosti naših automatskih vertikalnih sustava za skladištenje uključuju uštedu prostora i održavanje proizvoda čistima i urednima.
Ako nemate dovoljno visine na raspolaganju, automatizirana horizontalna skladišta su najprikladnije rješenje, s najboljim mogućim učinkom. Nije potrebna velika visina, naša rješenja za automatsko vodoravno skladištenje idealna su za brzo i intenzivno komisioniranje.
Povezivanjem Modula WMS softvera s vašim korporativnim sustavom upravljanja dobivate nezamjenjiv alat za sve svoje zahtjeve upravljanja lancem opskrbe, s ogromnim prednostima u smislu ušteda, učinkovitosti, sigurnosti i čistoće.
Modeli proizvoda Modula uključuju Modula LIFT, Modula SLIM, Modula Pallet i Modula Next automatizirana vertikalna skladišta, ali i Modula HC horizontalno karusel skladište, idealno za sve tvrtke čiji pogoni nisu dovoljno visoki, ali žele koristiti automatizirana skladišna rješenja. Osim toga, moguće je povećati performanse automatiziranih skladišnih sustava Modula ugradnjom različitih dodatnih opcija koje mogu povećati produktivnost, pojednostaviti operacije komisioniranja i zaštititi operatere.


Prednosti Modula automatiziranih vertikalnih skladišta

 • Uštedite do 90% zauzetog prostora
 • Uštedite vrijeme na operacijama komisioniranja
 • Koristite softver integriran s korporativnim informacijskim sustavima (ERP)
 • Imate stalnu kontrolu kretanja robe, komisioniranja i skladištenja
 • Napravite inventuru samo jednim klikom bez prekida svakodnevnih operacija
 • Povećajte točnost skupljanja s nižom stopom pogreške

Modula vertikalna i horizontalna skladišta nude:

 • Ad hoc rješenja za sve vrste skladišta
 • Brza, sigurna implementacija u procese rada vašeg skladišta
 • Mogućnost povećanja broja skladišta
 • Priprema osoblja za obuku hardvera i softvera
 • Izvanredna podrška prije i nakon prodaje
 • Dva desetljeća iskustva u integraciji Modula WMS-a i ERP-a
 • Brza i jednostavna integracija s drugim tehnologijama
 • Tehnička i komercijalna prisutnost u cijelom svijetu

Dugo ste sanjali o optimizaciji svog opskrbnog lanca?

Tražite čisto i uredno skladište, želite poboljšati uvjete rada svojih zaposlenika i imati bolje rezultate u komisioniranju?
Modula je upravo to: automatizirani sustav skladištenja i komisioniranja (ARS skladište) koji zamjenjuje tradicionalna skladišta i police, čineći komisioniranje bržim, učinkovitijim i jeftinijim.
Iz kojeg god sektora je vaša tvrtka, naši proizvodi vam mogu pomoći da optimizirate skladišnu logistiku prema načelu roba čovjeku.