Modula HC

Novi horizontalni karusel

Automatizirani horizontalni sustav skladištenja za učinkovito komisioniranje

Nemate dovoljno okomitog prostora, ali želite optimizirati svoje komisioniranje? Idealno rješenje za vas je Modula HC
Modula HC je automatizirani horizontalni karusel skladišni sustav koji se sastoji od niza spremnika koji se horizontalno rotiraju na traci od nehrđajućeg čelika i dovoze proizvode spremne za komisioniranje operateru u komisioni prostor, slijedeći koncept roba čovjeku.

Na temelju tridesetogodišnjeg iskustva stečenog na američkom tržištu, novo Modula Horizontal Carousel skladište iznimno je fleksibilno i modularno. Pogodan je za različita okruženja, posebno u primjenama gdje nije moguće iskoristiti okomiti prostor zbog niske visine stropa ili drugih strukturnih prepreka.
Tako je rođen novo Modula HC horizontalno skladište. Njegova napredna automatizacija, fleksibilnost i modularnost, čine ga idealnim za industrijska okruženja gdje je potrebno skladištiti mnoge proizvode na uredan i automatizirani način.
Automatizirano skladište Modula HC posebno je prikladno za okruženja sa specifičnim prostornim ograničenjima, arhitektonskim preprekama ili niskim stropovima, općenito svugdje gdje nije moguće iskoristiti vertikalnost prostora.

VIDEO sa prikazom rada Modula HC-a:

Automatsko horizontalno karusel skladište Modula HC rješenje je s nižim utjecajem na vaš budžet, osmišljeno da zadovolji rastuću potražnju za automatizacijom u svijetu skladišta i distribucije srednje malih proizvoda, idealno za sve intenzivne primjene komisioniranja.
Modula HC jamči sigurnost operatera pri svakom minutu rada.
Horizontalni karuseli dizajnirani su kako bi jamčili najviše sigurnosne standarde za operatere i za uskladištene materijale.
Svaka konfiguracija se isporučuje sa:

  • automatskim vratima
  • metalna ograda visine 2,4 m sa sigurnosnim vratima i sustavom zaključavanja.

Kako se produktivnost može povećati s Modula HC horizontalnim karusel sustavom?

Kako bi se povećala produktivnost, horizontalni karuseli mogu se koristiti u skupinama, koje. Dostupne su različite konfiguracije koje se sastoje od 2, 3 ili 4 karusela.
Dok operater uzima artikle iz karusela unutar stanice, drugi se karuseli rotiraju i pripremaju artikle za naknadno uzimanje. Ovo minimalizira vrijeme zastoja rada operatera, eksponencijalno povećavajući performanse. Svaka stanica za komisioniranje može omogućiti do 550 uzimanja/sat.


Sve pod kontrolom uz jednostavno grafičko sučelje

Brza automatizirana vrata (otvaranje/zatvaranje) jamče sigurnost operatera blokirajući pristup pokretnim dijelovima dok se karusel potpuno ne zaustavi, u trenutku kada je spreman za uzimanje artikala.
Vrata, izrađena od polikarbonata visoke čvrstoće, opremljena su senzorima za otkrivanje artikala koji mogu slučajno ometati zatvaranje vrata i mjerenje sile zatvaranja kako bi se spriječilo bilo kakvo gnječenje.
Horizontalni karuseli dizajnirani su za isporuku robe u razini očiju, izbjegavajući pogrešne pokrete ili pozicije, te za manipulaciju težim predmetima umjesto operatera.
Vrata su također posebno dizajnirana s visoko ergonomskim polu-zakrivljenim oblikom kako bi se optimizirao prostor dostupan operaterima za komisioniranje.