Mobilna aplikacija za komisioniranje

Više učinkovitosti i mobilnosti prilikom komisioniranja

Mobilnost u skladištu je bitna. Naša aplikacija Modula Picking moćna je i intuitivna aplikacija koja transformira skladišni proces povećavanjem mogućnosti operatera i pojednostavljivanjem radnih procesa.
Zahvaljujući aplikaciji Picking App, operateri se mogu slobodno kretati po skladištu dok su svi procesi trenutačno ažurirani i pod kontrolom.
Nema više papira ili nezgrapnih ispisa. Ažuriranja i informacije u stvarnom vremenu dostupne su izravno na vašem pametnom telefonu ili tabletu za jednostavno komisioniranje bez papira.


Jednostavna i intuitivna kontrola vašeg procesa komisioniranja, s bilo kojeg mjesta

Dostupna za Android uređaje, Modula Picking aplikacija ima intuitivno sučelje koje operaterima omogućuje upravljanje svim operacijama komisioniranja i nadopunjavanja sa samo nekoliko klikova.
Besprijekorno integrirana u Modula WMS, mobilna aplikacija omogućuje trenutni pristup svim potrebnim informacijama, gdje god se operater nalazi.
U aplikaciju je ugrađen čitač barkoda tako da se stavke mogu skenirati i pratiti izravno s mobilnog uređaja, eliminirajući papir, pa se operacija komisioniranja ubrzava.
Na ovaj način mobilna aplikacija zamjenjuje konzolu Copilot. Aplikaciju je moguće instalirati na Android uređaj od verzije 8 pa nadalje.

Prednosti mobilne aplikacije za komisioniranje

Za brz, intuitivan i skalabilan proces za serijsku pripremu narudžbi

  • Prijenos podataka u stvarnom vremenu putem online veze
  • Jednostavno i intuitivno sučelje
  • Upravljanje aktivnostima komisioniranja u manuelnom skladištu
  • Ažuriranje inventara i narudžbi u stvarnom vremenu
  • Funkcionalnost ugrađenog barkod čitača
  • Jednostavna za učenje i korištenje