Joloda Hydraroll Trailerskate

Što je Trailerskate?

Tražite brz, jednostavan i isplativ način utovara i istovara? Joloda Trailerskate sustav savršeno je dizajniran za automatizaciju utovara za srednje i duge shuttle-ove.
S dugim klizaljkama za obavljanje utovara i istovara, u prikolici nema nikakve tehnologije osim četiri jednostavne gusjenice na podu. Prikolica se zatim može istovariti automatski ili sa tradicionalnim viličarima.
Riserplate skate rješenje odlična je alternativna opcija, koja osigurava da vaša prikolica uvijek ima ravnu podnu površinu preko koje se može sigurno voziti.
S pneumatskim sustavom Riserplate, sav utovar i istovar i dalje se obavlja automatski dugim klizaljkama. Međutim, “podizanje” dolazi od staze ispod, a ne od same klizaljke.


Zašto odabrati Trailerskate rješenje?

Joloda Hydraroll Trailerskate sustav najprikladniji je za veliki volumen logističkih shuttle kućišta s većom flotom prikolica.
Odabir trailerskate sustava pruža:

  • 100% automatizacija – rad bez ljudi
  • Utovar ili istovar bilo kojeg tereta na paletama za manje od 2 minute
  • Minimizirana oštećenja robe zahvaljujući automatizaciji
  • 100% sigurnost tijekom velikih (rutinskih) procesa utovara i istovara

Kome je namijenjeno Trailerskate rješenje?

Joloda Hydraroll Trailerskate sustav dizajniran je za sve kupce koji imaju velike količine logističkih šatl vozila sa srednjom do velikom flotom namjenskih prikolica.
Odnosno, za svakog tko želi utovariti 32 euro palete, 26 industrijskih/blok paleta ili njihovu kombinaciju – za 4 minute.
Naširoko se koristi u industriji robe široke potrošnje, pića, hrane te mnogim drugim industrijama.