Automatizirana vertikalna skladišta

Modula automatizirana vertikalna skladišna rješenja

Stvorena kako bi maksimalno iskoristila raspoloživi okomiti prostor i uštedjela na površini skladišta u isto vrijeme, Modula automatizirana rješenja za okomito skladištenje prikladna su za bilo koju vrstu proizvoda, u bilo kojem industrijskom sektoru ili okruženju, te se mogu prilagoditi različitim nosivostima, visinama, veličinama i opcijama.
Modula vertikalna automatska skladišta s ladicama omogućuju vam skladištenje robe u čistom, urednom, sigurnom i brzom sustavu, smanjujući broj pokreta koje operateri moraju učiniti i izbjegavajući oštećenje vaše robe. Dizajnirana su za uštedu prostora i vremena i poboljšanje učinkovitosti logističkih procesa.
Modula VLM-ovi izrađeni su prema načelu “roba čovjeku”: nema potrebe da se operateri kreću po skladištu kako bi komisionirali ili skladištili vašu robu. Umjesto toga, proizvodi se dovoze izravno na mjesto za komisioniranje. Radni otvor može se prilagoditi za različite konfiguracije ovisno o različitim zahtjevima klijenata.
Pravilno upravljanje komisioniranjem u industrijskim skladištima povećava vašu konkurentnost na tržištu, posebno u smislu brzine upravljanja i ispunjavanja narudžbi.
Ovo intralogističko rješenje omogućuje praćenje svih aktivnosti operatera i smanjenje pogrešaka pri komisioniranju do nevjerojatne mjere, zahvaljujući jednostavnim i intuitivnim vizualnim pomagalima.


Automatska rješenja za poboljšanje vaših logističkih procesa

Automatska vertikalna skladišta Modula imaju veliku prednost opcionalne konfiguracije visine, veličine ladice i radnog otvora, nosivosti i broja ladica i radnih otvora, sve do pojedinačnih detalja ladica kao što je mogućnost prilagodbe pregrada.
Sustav za skladištenje i komisioniranje Modula može se opremiti dodatnim opcijama za automatizirana vertikalna skladišta, kako bi komisioniranje bilo učinkovitije, kako bi priprema narudžbi bila učinkovitija, kako bi rad operatera prilikom komisioniranja i skladištenja bio lakši i brži, kako bi se drugi procesi izvodili na linearniji način ili čak kako bi se poboljšale performanse i potrošnja.
Zato su Modula automatska rješenja za skladištenje idealna za vaše poslovanje.


Vrhunski prijenosni sustav

Srce skladišta svakako je njegov motorni prijenosni sustav. Modula je eksperimentirala sa sustavima prijenosa motora, od zupčaste letve i lanaca do remena. Do danas koristimo Eagle zupčasti remen, vrhunac među Modula LIFT sustavima. Tih je, ne zahtijeva podmazivanje, pouzdan je i jak i zahtijeva vrlo malo održavanja. Također se lako postavlja.


Maksimalna nosivost do 990 kg

Ako trebate skladištiti teške terete, optimalno rješenje je korištenje Modula LIFT-a s nosivošću od 990 kg primjenjivim na sve modele ladica (do 4.100 mm duljine). Teret će ostati stabilan čak i ako je njegov raspored neuravnotežen; vanjski radni otvor olakšava integraciju opreme za podizanje (kao što su manipulatori ili dizalice tereta).


Razne konfiguracije radnih otvora

Unutarnji i vanjski radni otvori, s jednom ili dvije razine posluživanja, radni otvor koji se može pomicati, sa standardnim ili povećanim visinama stroja. Modula nudi jedinstven raspon konfiguracija, tako da možete odabrati idealnu vrstu VLM-a za svaku vrstu skladištenja i odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama za volumenom, komisioniranjem i skladištenjem. Ali najviše od svega, operateri konačno mogu imati koristi od udobnog i ergonomskog radnog mjesta.


Jedinstvena vizualna pomagala

Neke od opcija koje nudi Modula prihvatio je širok raspon klijenata. To uključuje laserski pokazivač, koji radi križanjem crvene laserske zrake sa zelenom točkom, za jasnu identifikaciju traženog artikla. Alfanumerički indikatori također se mogu ugraditi u LED traku, postavljenu točno na razini očiju.


Iskustvo i inovativnost

Modula postoji više od 35 godina i uvijek je čvrsto vjerovala u inovacije proizvoda i procesa. Tijekom godina, inovacija je postala naša misija, uz stalna ulaganja u istraživanje i razvoj za stvaranje novih rješenja kao odgovor na sve veće zahtjeve tržišta.
Proizvodni pogoni su perjanice Industrije 4.0, s visoko digitaliziranim procesima, Lean filozofijom i smanjenjem otpada.


Moderan dizajn, proizveden u Italiji

Vidjet ćete to na prvi pogled, ali to ide ruku pod ruku s robusnošću naše strukture: četiri čelična stupa opremljena laganim pločama od lima za jednostavno održavanje.