Automatizirana horizontalna skladišta

Nisu svi objekti jednaki. Neki su visoki, pa se roba može skladištiti pomoću automatskih vertikalnih skladišta kako bi se iskoristila visina objekta.
Druga skladišta mogu imati specifične mjere, arhitektonske prepreke ili niske stropove koji onemogućavaju skladištenje u visinu. Horizontalno skladište pravo je rješenje za vas u ovakvim specifičnim okolnostima!
Umjesto da se protežu u visinu, automatizirani vodoravni karuseli obično se šire horizontalno. Za horizontalna skladišna rješenja, kao i za vertikalna skladišta, karakterističan je princip “roba čovjeku” – artikli se i dalje dovoze do lokacije za komisioniranje, na visini operatera, bez gubitka vremena kao kod tradicionalnog komisioniranja.
Automatizirani horizontalni karusel rješenje je visokih performansi za sve industrije koje zahtijevaju intenzivno komisioniranje, ne samo u pogonima za distribuciju, već i u pogonima za proizvodnju.


Uštedite vrijeme i poboljšajte točnost

Operateri se više ne moraju kretati po skladištu kako bi uzeli ili uskladištili vašu robu. Proizvodi se dovoze izravno do lokacije za komisioniranje po principu “roba čovjeku”. Koristeći jednostavne i intuitivne vizualne alate, svaki operater može lako identificirati proizvode koje je potrebno ponovno napuniti ili preuzeti iz automatiziranog horizontalnog skladišta. Ovo štedi ogromnu količinu vremena i novca, kao rezultat drastičnog smanjenja grešaka.


Sigurnost proizvoda, praćenje i kontrola zaliha

Naš sustav upravljanja skladištem osigurava da je pristup robi unutar skladišta dopušten samo ovlaštenim operaterima sa autorizacijom (kartica, lozinka). Sav pristup se može pratiti, pa čak i ograničiti na određene ladice, pomoću namjenskih dozvola. Svaki put kada se roba skladišti ili dohvaća, operateru se mogu dati jasne naznake teoretskih razina zaliha, usporediti ih sa stvarnim zalihama i olakšati njihovo usklađivanje.