Put To Light sistem

Visoko produktivno komisioniranje sa Put To Light sistemom

Zamislite da imate svjetlosne oznake u boji koje vodi vaše operacije komisioniranja, čineći pripremu više narudžbi jednostavnom i intuitivnom te značajno smanjujući sve pogreške zbog ponavljanja pripremnog rada.
Zbog toga su rješenja Put to Light najbolji izbor za pripremu narudžbi kada je potreban brz, intuitivan, skalabilan proces bez grešaka.
Stvoreni su posebni zasloni koji vizualno vode operatera do mjesta gdje se artikli moraju staviti za svaku narudžbu.
Svijetleći displej povezan je sa svakom pozicijom ili spremnikom koji je dodijeljen narudžbi, pa svaki put kada ta pozicija zasvijetli znači da se radi upravo na toj narudžbi, bilo da se radi u kutijama, kontejnerima ili radnim stanicama.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
GUMB ZA POTVRDU
U 7 razičitih boja
REZOLUCIJA OLED DISPLEJA
128 x 32
RADNA TEMPERATURA
2°C – 40°C
WMS SOFTVER
WMS Premium paket sa modulom za napredno komisioniranje

Kako radi Put To Light sistem?

Sve počinje s artiklom. Nakon preciznog popisa, kada se artikl identificira u Moduli i operater ga uzme, zasloni povezani s narudžbom kojoj artikl pripada svijetle kako bi operateru vizualno pokazali spremnik u koji ga mora staviti i točnu količinu tog artikla potrebnu za tu narudžbu.
Stoga Put to Light sistem vodi one koji rade na narudžbi tijekom komisioniranja i jasno upravlja pozicijama na koje se artikli moraju postaviti za svaku narudžbu. Korespondencija je jedan na jedan: svjetleći zaslon povezan je samo s pozicijom ili spremnikom koji će biti temelj narudžbe.

VIDEO sa prikazom rada Put To Light sistema:

Pomoću softvera Modula WMS koji upravlja Put to Light sustavom moguće je implementirati različite strategije komisioniranja, uključujući serijsko komisioniranje (nekoliko artikala u istoj ladici za različite narudžbe) i višestruko komisioniranje (istodobna priprema više narudžbi za različite kupce ili odredišta).
Prednosti Put to Light sistema osim što su očite u pogledu točnosti, učinkovitosti i upravljanja zalihama također su u tome što je integriran u automatsko skladište Modula samo korištenjem Modula WMS-a, softverom za izravnu komunikaciju i upravljanje.
Ovo rješenje za komisioniranje povećava broj dnevno izvršenih narudžbi, a istovremeno smanjuje operativne troškove i, iznad svega, troškove obuke za zaposlenike.