MASTer za palete

Napravite korak usmjeren prema budućnosti prema vašoj 24/7 dostupnosti i većoj energetskoj učinkovitosti – potpuno automatizirana manipulacija vašim industrijskim paletama, kavezima za palete i posebnim nosačima tereta – s našim MASTer modularnim sustavom za skladištenje i preuzimanje.


Maksimalna dostupnost – Kratka vremena protoka – Energetski učinkovito sustavno rješenje

Skalabilan i održiv sustav za skladištenje i preuzimanje paleta

Naš MASTer modularni sustav skladištenja i preuzimanja jedno je od, na svijetu, energetski najučinkovitijih i najmoćnijih rješenja sistema za ispunjavanje narudžbi za Euro i CHEP palete. Prostorno optimiziran, za jednostruku, dvostruku ili višestruku dubinu automatiziranog skladištenja širokog raspona veličina paleta do 45 m visine.

Imamo više od 40 godina iskustva vlastitog inženjeringa, vlastitu proizvodnju te dugotrajnu uslugu, kao i najnovije proizvodne tehnologije (npr. potpuno automatizirana proizvodnja robota za zavarivanje stupova), kao i našim inovativni programski paket logOS. Švicarska kvaliteta – snažan temelj za preko 1000 uspješno instaliranih MASTer RGB sustava diljem svijeta.

Skalabilni modularni sustav za svako radno okruženje

S MASTer RGB nudimo vam dinamički modularni sustav koji impresionira svojim standardiziranim dizajnom i pouzdanim, varijabilnim komponentama sustava za standardna, kanalna, protočna i automatizirana komisiona skladišta s rizičnim okruženjem (npr. zaštita od eksplozije) i radnim okruženjima od -30 °C do +40°C.

Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji u našem tehnološkom centru u Laufenu, u Švicarskoj, moduli se mogu fleksibilno prilagoditi vašim specifičnim područjima primjene, zahtjevima proizvoda i okoliša, kao i internim tokovima materijala i podataka.

Svako rješenje se testira prije puštanja u rad, a naši stručnjaci mogu preporučiti dodatne module i opcije dizajnirane za plug & play kako bi se zajamčila brza instalacija i najbolji rezultati.

Varijabilni LAM za jedno i višestruko skladištenje

Različiti LAM-ovi omogućuju visok stupanj varijabilnosti pri manipulaciji teretom, tako da možemo konfigurirati vaše MASTer rješenje za skladištenje i dohvaćanje za jednostruku, dvostruku ili višestruku dubinu skladištenja prema vašoj potrebi. Za manipulaciju teretom možete birati između jednostrukih ili dvostrukih teleskopskih vilica i pogonskih transportera u kombinaciji s lančanim transporterom ili transporterom na valjke.

Naš Eco-Plus

Moduli s električnim upravljanjem standardno imaju eko način rada i način mirovanja, što vam omogućuje dugoročnu uštedu energije od preko 20%. Načini rada za uštedu energije stupaju na snagu u slučaju niske iskorištenosti kapaciteta ili gašenja povezanog s procesom (npr. bez rada skladišta vikendom ili noću), rade uz učinkovitu povratnu energiju iz mreže koja se ne koristi, te se mogu prilagoditi u smislu prilagodbe dinamike rada prema potrebama.

Osim toga, napredni softverski paket LogOS sa strategijama uštede energije prilikom operacija skladištenja podržava smanjenje potrošnje energije i pomaže vam da postignete ciljeve održivosti.

Naš inovativni lagani dizajn stupova (do visine od 45 m) i smanjenje vibracija koje kontrolira naš softver s obzirom na stup također doprinose značajnom smanjenju potrošnje energije u usporedbi s konvencionalnim rješenjima skladišta s visokim regalima. Nudimo vam sve što vam je potrebno za energetski učinkovit, prema budućnosti orijentiran i održiv rad.


Prednosti MASTer modularnog sustava iz Stoecklina

  • Holističko planiranje i implementacija usmjerena na budućnost prema vašim individualnim zahtjevima
  • Dostupnost 24/7 s visokim ubrzanjem te brzinama kretanja, uz niske zahtjeve za osobljem, kao i visoka radna pouzdanosti
  • Brza instalacije i puštanja u pogon zahvaljujući internom testiranju i plug & play instalacijskim modulima
  • Optimalna iskorištenost prostora
  • Niski ukupni trošak vlasništva (TCO) – sustav s niskom razinom trošenja, niskom cijenom održavanjem, te dugim vijekom trajanja
  • Potpuno skalabilno rješenje za vaše objekte, portfelj proizvoda, te specifične zahtjeve
  • 30% energetski učinkovitiji zahvaljujući eco načinu rada i načinu mirovanja, energetski učinkovitom obnavljanju električne energije, te prilagođenoj dinamici rada
  • Prilagođena LAN rješenja zahvaljujući varijabilnim hvataljkama i šasiji
  • Švicarska kvaliteta – vlastita proizvodnja, radionica i servis u tehnološkom centru Laufen, u Švicarskoj