FSP Shuttle sistem

FSP shuttle za kontejnere

Nudeći maksimalnu fleksibilnost prema tipovima i dimenzijama spremnika, visoke performanse 24/7 bez obzira na objekt, fleksibilni Stoecklin FSP Shuttle omogućuje vam da se napravite što više u vašem skladištu malih pakiranja.


Skalabilno – Učinkovito – Prilagodljivo

Najviša razina fleksibilnosti

Naše rješenje FSP Shuttle nudi korisnicima automatizirani transportni sustav za skladišta malih pakiranj koji se može skalirati i proširiti prema potrebama. Dizajniran je za visoke performanse i maksimalnu fleksibilnost, omogućujući vam da s lakoćom ispunite sve veće količine narudžbi, kraće rokove isporuke te ostale rastuće zahtjeve. Skalabilni sustav regala, podizača, zupčastih transportera, transportnih vozila i upravljačkog softvera može se precizno prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima za performansama sustava.
Dinamična FSP shuttle vozila čine srce našeg rješenja. Ona se brinu za skladištenje i komisioniranje na pojedinačnim razinama skladišta. Robu koja se prevozi preuzima naprava za varijabilno rukovanje teretom, koja je podesiva po širini. To znači da se dijelovi mogu skladištiti u regalu jednu ili više dubina i precizno prenijeti u FSP shuttle vozila. Vozila su međusobno pažljivo usklađena, a dinamiku vožnje prilagođena je specifično za spremnike. To znači da se vaša mala pakiranja uvijek transportiraju sigurno i maksimalnom brzinom. Zahvaljujući modularnosti i kompatibilnosti našeg miniload sustava FSP Shuttle, može se jednostavno i učinkovito integrirati u vaše postojeće objekte.

Inteligentna dostupnost i izvedba

Redundancija, zamjenjivost i brzi pristup naših FSP šatlova osiguravaju maksimalnu dostupnost, koja je dodatno povećana zahvaljujući isprobanim i testiranim komponentama i koordiniranom konceptu upravljanja. Naš integrabilni softver logOS WMS pouzdano kontrolira i procesuira narudžbe kroz kontrolor prolaza našeg FSP sustava.

Maksimalna varijabilnost spremnika

Naše FSP shuttle rješenje dizajnirano je za manipulaciju spremnicima, kartonima i ladicama težine do 50 kg. Skladištimo spremnike dimenzija 400 x 600 mm ili 440 x 640 mm ladice dvostruke dubine kao standard.

Naše rješenje također nudi maksimalnu varijabilnost:

 • Podesiva teleskopska hvataljka – podesiva teleskopska hvataljka omogućuje skladištenje paketa u različitim dimenzijama (min. 200 x 200 x 50 mm, maks. 860 x 660 x 500 mm)
 • Skladištenje na više dubina – i standardna pakiranja i pakiranja u posebnim veličinama mogu se skladištiti na više dubina (MWS = shuttle s podesivom širinom)
 • Paralelni rad – shuttle vozila obavljaju svoj posao paralelno i neovisno jedno o drugom kroz cijeli sustav
 • Zamjenjivost – ako je potrebno vozila se mogu lako zamijeniti tijekom rada bez zastoja, te možete biti sigurni da su vaši proizvodi uskladišteni učinkovito i sigurno.

Prednosti FSP Shuttle sustava iz Stoecklina

 • Fleksibilni FSP Shuttle modularni sustav za bilo koju gustoću skladištenja i za bilo kakve zahtjeve za performansama
 • Manipulacija različitim tipovima spremnika, kartona i ladica težine do 50 kg.
 • Skladištenje je također moguće na više dubina
 • 100% performanse – zamjenjivost i brz pristup shuttle-u osiguravaju maksimalnu dostupnost sustava
 • Precizno ugrađeno inteligentno WMS rješenje, uključujući opcije proaktivnog održavanja
 • Švicarska kvaliteta – vlastita proizvodnja, radionica i upravljanje uslugama
 • Maksimalna dostupnost zahvaljujući jednostavnom dizajnu i iskusnim timovima za servis