Transportni sustav za palete i velike spremnike

Stoecklin rješenja optimalna su za prijenos paleta od drva, aluminija i plastike, kao i svih tipova spremnika s opterećenjem do 1.500kg.


Brz – Pouzdan – Proširiv

Modularni transportni sustav dovodi vaše palete iza svakog ugla

Trebate li premještati palete i druge velike spremnike tereta horizontalno i vertikalno na učinkovit i siguran način? Uz naše valjkaste, lančane i trakaste transportere, elektrohidraulične podizne ploče, izmjenjivače paleta, okretne platforme, ulazne i izlazne transportere, te povezivanje vašeg transportera paleta s našim PowerShuttle i MASTer AS/RS rješenjima, uvijek ste prikladno i učinkovito opremljeni.

Naš modularni transportni sustav za palete omogućuje vam brzo i pouzdano povezivanje proizvodnih, skladišnih i komisionih zona. Na kratkim rutama, uz optimalno korištenje prostora, za najveći mogući protok.

Vrhunske performanse transporta za svaku primjenu

Naše robusne i izdržljive komponente sustava i inteligentni kontrolni sustav povezan sa softverskim paketom logOS (naš moćni softver za upravljanje protokom materijala i skladištem) osiguravaju dosljedno visoke performanse transporta.

TAP transportni sustav dostupan je u raznim verzijama za posebna okruženja kao što su hladnjače (do -30°C) i ATEX okruženja. Razni skeneri (linijski, rešetkasti, oscilirajuća zrcala) nude vam fleksibilnost pri označavanju paleta. Zajedno s valjcima za kontrolu paleta, na taj način osigurava potpuni nadzor i zaštitu od sudara duž cijele rute.

Po potrebi prilagodljiv i proširiv

Osim uređaja za centriranje, serija uključuje praktičnu radnu stanicu za komisioniranje s podiznom platformom i mogućnostima povezivanja za sve ostale tipove komisioniranja. Tu je i potpuno automatski uređaj za namatanje folije, npr. ako je potrebno za zaštitu robe od vremenskih uvjeta.

Zaštita od sudara u kombinaciji s viličarima i transportnim vozilima bez vozača osigurana je odbojnicima ili sklopivim prijenosnim jedinicama na stanicama za utovar i istovar, koje ćemo mi isplanirati za vas.

Od samog početka dizajniramo vaš TAP transportni sustav na način da ga možete jednostavno proširiti na modularnoj osnovi.

Robusna švicarska kvaliteta

Naše module proizvodimo u vlastitoj radionici u Laufenu, u Švicarskoj – i već desetljećima u svoj razvoj uključujemo znanje i iskustvo stečeno kroz naše usluge servisiranja i održavanja. Možete se osloniti na činjenicu da znamo kako izgraditi transportne sustave koji rade besprijekorno, uz nisku razinu habanja i nisku cijenu održavanja tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Brza instalacija zahvaljujući decentraliziranoj upravljačkoj strukturi

Za razliku od drugih rješenja, aktuatori i senzori u transportnom sustavu nisu žično povezani sa središnjim upravljačkim ormarom, već s decentraliziranim sustavom upravljanja. U kombinaciji s unaprijed montiranim kablovima, decentralizirana upravljačka struktura omogućuje bržu instalaciju bez pogrešaka zajedno s plug&play opcijama.

Zelena logistika

Uvijek tražimo nove načine da smanjimo naš utjecaj na okoliš i potaknemo održivost. Naši transportni sustavi opremljeni su pokretnim trakama niske energetske potrošnje koje redovito premašuju kriterije energetske učinkovitosti.


Zašto odabrati Stoecklin za transportni sustav za palete?

  • Fleksibilan, skalabilan transportni sustav za bilo koju gustoću skladištenja i dinamiku performansi
  • Manipulacijama raznim tipovima paleta i velikih spremnika
  • Švicarska kvaliteta – robustan, izdržljiv dizajn koji ne zahtijeva mnogo održavanja
  • Brza instalacija zahvaljujući unaprijed sastavljenim modulima i decentraliziranom kabliranju
  • Moćan softverski paket logOS za kontrolu protoka materijala
  • Opcija servisa 24/7 sa iskusnim tehničkim timom