BOXer RBG za spremnike

Želite li uskladištiti mala pakiranja i osigurati im maksimalnu fleksibilnost 24 sata dnevno te optimalno iskoristiti prostor? Naši visokoučinkoviti, potpuno automatizirani strojevi za skladištenje i komisioniranje BOXer pravo su rješenje za vas.

Maksimalna dostupnost – Kratko vrijeme pristupa – Energetski učinkovito rješenje

Skalabilno i održivo skladištenje i komisioniranje spremnika

Naši BOXer strojevi za skladištenje i preuzimanje nude vam skalabilna i energetski učinkovita rješenja za ispunjavanje narudžbi za automatizirano skladištenje vaših pojedinačnih dijelova, kao i male i lagane robe u kutijama i kartonima. BOXer impresionira kratkim vremenom pristupa, najvećim mogućim brzinama manipulacije i protoka kao i dostupnošću 24/7.

Pravo rješenje za manipulaciju teretom (LAM) prema vašim zahtjevima

Zahvaljujući našoj vlastitoj proizvodnji, možemo dizajnirati vaš potpuno automatizirani sustav regala za miniload točno prema vašim zahtjevima – uzimajući u obzir vaša područja primjene, uvjete za držanje proizvoda, temperaturu prostora, tipove i dimenzije spremnika kao i interni protok materijala i podataka. Ovakva razina prilagodbe osigurava da sve savršeno odgovara vašim zahtjevima.

Varijabilne hvataljke

Bilo da se radi o klasičnim teleskopskim ili posebnim hvataljkama za kartone, možemo prilagoditi manipulaciju teretom prema vašim spremnicima za mala pakiranja u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Jednostruka, dvostruka i višestruke dubine

Zahvaljujući varijabilnom dizajnu, naši dodaci za manipulaciju teretom mogu biti dizajnirani za skladištenje na jednu, dvije ili više dubina.

Eko-Plus

Naši moduli s električnim upravljanjem inovativni su i dizajnirani s dosljedno implementiranom laganom konstrukcijom te eko načinima rada i režimima mirovanja kako bi pomogli u postizanju energetski učinkovitih operacija. Uz naš Eco-Plus princip, tvrtke postižu uštedu energije od preko 20%.


Zašto odabrati BOXer rješenje iz Stoecklina?

  • Holističko planiranje i implementacija prema vašim individualnim zahtjevima usmjerena na budućnost
  • Potpuno skalabilno rješenje za vaše objekte, portfelj proizvoda i specifične zahtjeve
  • 20% energetski učinkovitiji zahvaljujući laganoj konstrukciji i protoku proizvoda koji štedi resurse
  • Prilagođena LAM rješenja s varijabilnim hvataljkama i šasijom
  • Maksimalna dostupnost uz niske troškove održavanja
  • Švicarska kvaliteta – vlastita proizvodnja, radionica i servis u tehnološkom centru Laufen, u Švicarskoj
  • Maksimalno brza dostupnost zahvaljujući iskusnom servisnom menadžmentu