Automatizirana skladišta za mala pakiranja

Ako želite pohraniti i dohvatiti svoju robu u malim pakiranjima uz maksimalnu fleksibilnost (24/7) i optimalno korištenje prostora, naši potpuno automatizirani strojevi za pohranu i dohvat BOXer i naš AKL FSP shuttle sustav snažan su duo.


Maksimalna dostupnost – Kompaktno skladištenje – Sofisticirano sustavno rješenje

Skalabilno, održivo rješenje za pohranu malih dijelova usmjereno budućnosti

Što se tiče skladištenja, upravljanja i skupljanja pojedinačnih dijelova, malih i laganih kutija i kartona, važno je u što kraćem vremenu pristupa imati najbolje moguće performanse pri manipulaciji robom te maksimalnu dostupnost s visokom točnošću komisioniranja i održive, energetski učinkovite procese.


Stoecklin modularna rješenja za automatizirana skladišta malih pakiranja


Preuzmi brošuru

Na sljedećem linku možete preuzeti brošuru (PDF dokument).


Naša modularna rješenja visokih performansi

U našem kompletu modularnih sustava za automatizirana skladišta malih pakiranja (AS/RS), usmjerenom na budućnost, pronaći ćete održiv cjelokupno rješenje visokih performansi, a koje dizajniramo i implementiramo u skladu s vašim područjima primjene, traženim uvjetima za proizvode i temperaturu, traženim tipovima spremnika i prostornim dimenzijama kao i internim tokovima materijala i podataka.

FSP Shuttle velikom brzinom prenosi širok raspon kontejnera po tipu i dimenzijama unutar razina regala.

Naši BOXer strojevi za skladištenje i preuzimanje prenose mala pakiranja u standardnim spremnicima i ladicama, kao i široku paletu kartonskih kutija za skladištenje za jednog ili više korisnika.

Obje miniload tehnologije osiguravaju gladak, brz protok materijala pri ispunjavanju narudžbi te su pravo rješenje usmjereno na budućnost.


Zaokružite vaše potrebe sa pravim dodacima

Naša automatizirana transportna tehnologija za spremnike, naši precizni sustavi za komisioniranje i naši interno proizvedeni sustavi regala upotpunjuju modularni miniload sustav.

A s programskim paketom logOS, koji je usavršen za orkestraciju naših sistemskih rješenja, imate na dlanu sve što vam je potrebno za kontrolu vaše automatizirane skladišne tehnologije visokih performansi.

To vam daje moćno višekanalno sustavno rješenje, precizno prilagođeno vašim specifičnim zahtjevima.


Švicarska kvaliteta, dizajnirana i proizvedena u našem tehnološkom centru u Laufenu

Sastavljamo i testiramo sustav dizajniran za vas u našem tehnološkom centru u Laufenu u Švicarskoj. Naš sveobuhvatni modularni proizvodni sustav također uključuje fleksibilna i troškovno osviještena posebna rješenja za osjetljive primjene i specifična okruženja, npr. skladišta za hlađenje i duboko zamrzavanje, područja s visokom temperaturom, sterilne prostore ili prostore sa opasnim (npr. eksplozivnim) materijalima.

Zajamčena švicarska kvaliteta naših uređaja – u kombinaciji s našom dugotrajnom podrškom – osigurava brzu dostupnost, kratko potrebno vrijeme za održavanje i zadržavanje visoke vrijednosti uz impresivno niske ukupne troškove vlasništva (TCO).

Isprobani kontrolni softver logOS Suite dizajniran je kako bi vam pružio optimalnu podršku za implementaciju učinkovitih strategija pohrane.


Zašto odabrati Stoecklin kao sustav za automatizirano skladištenje malih pakiranja?

  • Holističko planiranje i implementacija usmjerena na budućnost prema vašim individualnim zahtjevima
  • Potpuno skalabilno rješenje prema vašoj strukturi objekta, portfelju proizvoda i specifičnim zahtjevima tvrtke
  • Održivi, energetski učinkovit rad i sigurni tokovi proizvoda koji štede resurse
  • Maksimalna dostupnost uz niske troškove održavanja
  • Vlastita proizvodnja, radionica i servis od strane iskusnog tima
  • Švicarska kvaliteta – jamči najvišu kvalitetu i trajnu vrijednost, s niskim TCO (ukupnim troškom vlasništva) i visokom sigurnošću ulaganja
  • Maksimalna dostupnost zahvaljujući iskusnim timovima
  • Stalne tehničke optimizacije jamče brz povrat ulaganja